Informatie Regeling Landschap en Biodiversiteit

13-11-2019 1291 keer bekeken 0 reacties

Als Nationaal Landschap hecht Winterswijk veel belang aan het ontwikkelen en versterken van het landschap en biodiversiteit. Daarom stellen de gemeente en de provincie Gelderland geld beschikbaar voor aanleg, herstel en achterstallig onderhoud aan landschapselementen. Ook voor maatrege

Op 4 november is er een informatiebijeenkomst gehouden over de subsidiemogelijkheden voor de aanleg en het herstel van landschapselementen en versterken van de biodiversiteit op particulier terrein. De presentatie van de informatieavond en de informatiefolder Regeling Landschap en Biodiversiteit zijn te downloaden via onderstaande link.

Presentatie: https://www.duurzaamwinterswijk.nl/PageByID.aspx?sectionID=181686&contentPageID=1493603

Folder: https://www.duurzaamwinterswijk.nl/PageByID.aspx?sectionID=181686&contentPageID=1584350

Wil je bijdragen aan het herstel of versterken van het landschap en biodiversiteit en wil je meer weten over de Regeling neem dan contact op met Arjen Poelmans regelinglandschap@winterswijk.nl Telefoonnummer (0543) 543 543.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen