Opening Centrum Duurzaam Winterswijk

12-12-2019 2618 keer bekeken 0 reacties

Op maandag 16 december om 16.00 uur gaan de deuren van het Centrum Duurzaam Winterswijk open. Inwoners van Winterswijk kunnen in het Centrum Duurzaam Winterswijk terecht voor informatie over duurzame oplossingen.

De focus ligt in eerste instantie op energie besparen en het opwekken van duurzame energie. Als dit goed gaat, zal er steeds vaker aandacht besteed worden aan klimaat(adaptatie), circulariteit, biodiversiteit en cultuurhistorie. Naast een loket- en expositieruimte zal het centrum ook gebruik gaan maken van de tuin van het raadhuis. Hier is ruimte om duurzame innovaties van ondernemers, onderwijs en organisaties te demonstreren.

Het Centrum Duurzaam Winterswijk is gevestigd in het Raadhuis (Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1). Het centrum is op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend. In de kerstvakantie (21-12 t/m 5-1) is het centrum gesloten.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen