Centrum Duurzaam Winterswijk in raadhuis geopend

17-12-2019 1928 keer bekeken 0 reacties

Maandag hebben de wethouders Elvira Schepers en Inge klein Gunnewiek het Centrum Duurzaam Winterswijk in het raadhuis officieel geopend. Dat deden zij door symbolisch een paar halogeenlampen te vervangen door energiezuinige LED-lampen.

“Inwoners en ondernemers kunnen hier met al hun vragen op het gebied van duurzaamheid terecht. Natuurlijk is er heel veel informatie over duurzaamheid te vinden op internet, maar wij merken dat mensen het toch prettig vinden om gewoon met iemand aan tafel te zitten. En dat kan hier in dit centrum”, zei wethouder Elvira Schepers.

Het Centrum Duurzaam Winterswijk richt zich in eerste instantie op energie besparen en het opwekken van duurzame energie. De komende maanden wordt dit uitgebreid met andere thema’s, zoals klimaat(adaptatie), circulariteit, biodiversiteit en cultuurhistorie.

Het Centrum Duurzaam Winterswijk is gevestigd in het Raadhuis (Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1). Het centrum is op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend. In de kerstvakantie (21-12 t/m 5-1) is het centrum gesloten.

 

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen