Beleidsvisie Landschap en Biodiversiteit ter inzage

29-05-2020 908 keer bekeken 0 reacties

Op 12 mei is het concept beleidsvisie landschap en biodiversiteit vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders. Het concept beleidsvisie ligt ter inzage van woensdag 3 juni 2020 tot woensdag 8 juli 2020. In deze periode heb je de gelegenheid om te reageren.

Beleidsvisie Landschap en Biodiversiteit

Hoe kunnen we de kracht van Winterswijk versterken en behouden? Hoe zorgen we voor ons natuurlijke kapitaal in een authentiek cultuurlandschap waarin ook wordt geleefd, gewerkt en gerecreƫerd? De beleidsvisie Landschap en Biodiversiteit 'Samen sterk voor landschap en biodiversiteit' geeft kaders en richting voor een gezamenlijke en duurzame toekomstvisie voor ons landschap en de biodiversiteit. De beleidsvisie richt zich zowel op de bebouwde kom als op het buitengebied. Wethouder Inge Klein Gunnewiek vertelt er hier meer over: https://www.youtube.com/watch?v=y8MOzwMxpuE

Het is onze ambitie om het landschap te behouden en te versterken en om de biodiversiteit te verbeteren, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Om dit doel te bereiken hebben we een langetermijnvisie nodig.

Ter inzage

Je kunt het concept beleidsvisie landschap en biodiversiteit hier (10MB) digitaal inzien.

Ook ligt de beleidsvisie ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 Winterswijk. Voor een bezoek aan het gemeentekantoor vragen wij je telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer (0543) 543 543.

Zienswijzen

Je kunt een zienswijze indienen tot 8 juli. Daarna wordt beoordeeld of de zienswijzen aanleiding geven om de beleidsvisie te wijzigen. Schriftelijke zienswijzen kun je sturen naar de Gemeente Winterswijk, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk of mailen naar beleidsvisiesamensterk@winterswijk.nl. Je kunt ook  mondeling een zienswijze naar voren brengen. Je kunt daar voor 8 juli een afspraak voor  maken met Arjen Poelmans via beleidsvisiesamensterk@winterswijk.nl of via telefoonnummer 0543-543 543.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen