Deelnemers Achterhoekse Duurzame Huizenroute gezocht!

01-10-2020 186 keer bekeken 0 reacties

Op zaterdag 7 november organiseert Agem Energieloket voor de achtste keer de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Tijdens de huizenroute kunnen geïnteresseerden digitaal een kijkje nemen achter de voordeur van duurzame woningen, bedrijven en andere objecten.

Dit jaar zal dit vanwege het coronavirus niet fysiek achter de voordeur zijn, maar kunnen geïnteresseerden de woningen thuis digitaal bekijken. Agem Energieloket zoekt hiervoor nog deelnemers met duurzame panden!

De huizenroute is ieder jaar een mooie en inspirerende manier voor eigenaren om hun ervaringen te delen en de energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te laten zien aan andere inwoners uit de Achterhoek. Wil jij op 7 november digitaal je deuren openen en jouw streekgenoten inspireren met jouw maatregelen en ervaringen? Schrijf je dan in op www.achterhoekseduurzamehuizenroute.nl.

Heb je bouw- of verbouwplannen en word je zelf graag geïnspireerd tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute? Noteer dan 7 november a.s. alvast in je agenda en houd de website in de gaten

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen