In 2019 verspillen Nederlanders naar verwachting 34,3 kilo voedsel per persoon, een daling van 7 kilo sinds 2016. De helft van het voedsel dat nog wel weggegooid wordt, is voedsel dat niet door mensen gegeten wordt zoals botten en schillen. Ook in Winterswijk wordt hard gewerkt aan het tegengaan van voedselverspilling.
Lees het volledige artikel op de website van het Achterhoek Nieuws: https://www.achterhoeknieuwswinterswijk.nl/nieuws/algemeen/281786/winterswijkse-supermarkten-en-horeca-strijden-tegen-voedselverspilling-
Velden met een * zijn verplicht.
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.
Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.
Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.