Nationale week zonder vlees!

07-03-2019 175 keer bekeken 0 reacties

Van 11 maart tot 17 maart wordt de week zonder vlees georganiseerd. Wanneer je als volwassene deze week geen vlees eet, bespaar je: 130 liter water, 76 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees!

Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 11-17 maart 2019 een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. Dit initiatief heeft als doel om Nederland op een concrete manier bewust maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees (en vis) eigenlijk kan zijn.

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees worden er diverse activiteiten ondernomen om zoveel mogelijk Nederlanders te enthousiasmeren om mee te doen, en het gemakkelijk en lijk te maken.

Zo wordt er voorafgaand en tijdens de week kennis en inspiratie gedeeld over een meer plantaardig voedingspatroon. Ook krijgt iedereen die zich inschrijft gratis het Week Zonder Vlees-magazine, met daarin recepten, interviews, groenewetjes en nog veel meer.

Meer informatie is te vinden op www.weekzondervlees.nl

0  reacties

Duurzaam Winterswijk - De toekomst maken we samen!

Duurzaam Winterswijk op Twitter! @DuurzaamWwijk